Høsten har virkelig slått til for fullt nå. Regnet bøtter ned, vinden pisker i ansiktet, termometeret koser seg på grensen mellom varme- og kuldegrader, og nesa mi har pådratt seg en konstant, lite attraktiv rødfarge. Tross dette er jeg fylt til randen med godt humør - noe minoriteten av andre er - og nyter ventetiden frem til vinteren kommer, når kvikksølvet i termoteret bestemmer seg for å synke langt ned og bli der. Grått vær er nydelig! Tåken som danner et tykt teppe over Skuidalen gir alt et mystisk preg som oser innekos. Hele jorda skriker "kopp med kakao i sofaen", og jeg adlyder gladelig.
Når jeg kjeder meg har jeg en lei tendens til å vandre til kjøleskapet på jakt etter noe å konsumere; melk, yoghurt, appelsinjuice, frukt eller annen snaks. I denne kalde tiden har kjøleskapsvandringen blitt høyfrekvent repetert, og i dag kjørte jeg på med en liten høstgodbit; epler med kanel, honning, rosiner og havregryn, og jeg vil gjerne spre denne herlige retten til hele verden!
- Epler
- Havregryn
- Honning
- Kanel
- Rosiner
Jeg fikk denne høstperlen servert hos en venninne i forrige uke. Tusen takk til henne!
- Merete
mm, det så godt ut! må prøves :-)
SvarSlettEva
Denne retten har du helt glemt å dele med resten av familien :-) Men jeg regner med at vi får sjansen i løpet av høsten?
SvarSlettMmmm - jeg er enig med Eva - beklager sen tilbakemelding her, men dette er alldeles supert! Både retten og bruk av bloggen. Oppskriften er kopiert og skal testes ut i helga ;)
SvarSlettOg så kult med bilder! Jippi!
SvarSlett